Имаме удоволствието да ви представим първия пролетен Фестивал на изкуствата част от поредицата събития организирани от Базар на изкуствата и творческите занаяти. В периода 31 март – 1 април 2018 Златна Перла ще представи на фестивала своята празнична колекция, създадена с много любов специално за предстоящите пролетни празници Цветница и Великден.

Копринен шал Лалета

Част от този арт фестивал ще бъдат и нежни копринени шалове „Златна Перла“, за да допринесем с много цветни емоции чрез уникалните си творения, изрисувани с много внимание към детайла.

Заповядайте в Гранд Хотел София на 31 март и 1 април да отпразнуваме заедно празника на цветята с едно вълшебно и цветно събитие, потапяйки се в изобилието от авторски произведения и дизайнерски творения.

Луксозна кутия Златна Перла
Дизайнер на Златна Перла

Посетителите ще имат възможността да се запознаят с нашия професионален дизайнер Мариела Кулинска, която с удоволствие ще ви препоръча най-подходящия шал за вас в зависимост от стила ви. В допълнение ще имате възможност лично да направите свое конкретно запитване за изработка на уникален поръчков копринен шал, за да подарите нещо красиво на себе си или ваш близък!

На фестивала ще откриете още авторски бижута, дрехи, аксесоари, книги, декорации и много други приказни ръчно изработени творения. Достъпът на посетителите до Фестивала е свободен.

Кога? 31 март – 1 април, 11:00 – 18:30 часа

Къде? Гранд Хотел София, ул. Гурко 1, зала София (ет.2)

ВХОД СВОБОДЕН

Копринен шал Палермо с лилави цветя

Очаквайте повече информация за изложителите на официалната фейсбук страница на събитието Фестивал на изкуствата за Цветница и Великден

Затвори Количка

Нямате артикули в количката.