Коледни базари с участието на Златна Перла

За поредна година Златна Перла ще се включи в няколко Коледни базара, където заедно с други творци ще представи своите произведения на изкуството от ръчно рисувана коприна.
Заповядайте на 15 и 16 декември 2018 в уютното фоайе на УАСГ - Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, за да се запознаете с дизайнера на Златна Перла - Мариела Кулинска, която е сътворила неустоима Коледна колекция копринени шалове специално за вас и вашите близки, които да изненадате с невероятен подарък за предстоящите празници.

През целия уикенд от 10 до 19 часа ще имате възможност да ни посетите на изложението Базар на ръчното и художествено творчество в УАСГ. Ще може да разгледате различни щандове с изработени ръчно освен шалове, така и много други аксесоари, бижута, картини, плетива, декорации, невероятни картички и др.

Целта на събитието е да събере на едно място български творци, които с душа и сърце изработват своите произведения. Елате и подкрепете българските автори в стремежа им да създават все по-неустоими творби.

Копринен шал Снежинки

В допълнение ще имате възможност да се насладите на част от празничната колекция копринени шалове Златна Перла и на още едно изложение през предстоящия уикенд.

На 15 декември 2018 ще вземем участие и в Handmade Bazaar Коледна Станция от 13 до 20 часа в Мол Парадайс. Там ще ви очаква управителят на Златна Перла - Емилия Кулинска, която ще представи уникални ръчно рисувани шалове от сатенирана коприна.

Очакваме ви!

В периода 20-21-22-23 декември точно преди началото на най-светлите празници от годината ще можете да ни посетите и по време на Коледния базар в НДК.

Традиционно там се провежда най-очаквания коледен базар, където може да посетите щандовете на многобройни творци от цялата страна.

Златна Перла също ще ви очаква с празничната си колекция копринени шалове, които са ръчно изрисувани с много внимание и любов!

ЗатвориКоличка

Нямате артикули в количката.