банер заесенен базар

В периода 28-29 октомври 2017 „Златна Перла“ ще вземе участие в тазгодишния Есенен Базар на изкуствата и творческите занаяти. С нетърпение очакваме да представим Есенната колекция копринени шалове „Златна Перла“ именно на най-популярното арт събитие „Базар на изкуствата“, където творци от различен характер споделят своето творчество. Радваме се, че ще имаме възможността да бъдем част от това събитие, което ще се проведе в сърцето на столицата в уютната атмосфера на Гранд Хотел София.

red-silk

Всички посетители, желаещи да се насладят на приказни ръчно изработени изделия са добре дошли. Освен уникалните ръчно изрисувани копринени шалове „Златна Перла“ на панаира ще ви очакват изложители на бижута, аксесоари, чанти, играчки, кутийки, релаксиращо и приятно рисуване с цветна къна и други вълшебства.

Идния есенен уикенд отделете време за разходка из центъра на София и ако искате да оцветите ежедневието си с пъстрите ни изделия, сътворени с много любов, ще се радваме да ни посетите в Гранд Хотел София.

Очакваме ви заредени с позитивно настроение в светлата и просторна зала „София“, щанд 22.

Затвори Количка

Нямате артикули в количката.