Gradinski bazar 15.07.2018

Лятото вече е тук, а с него идва времето на дългите разходки в парка, приятните разговори на слънчевите пейки и разхлаждащите напитки в прохладните зелени кътчета.

Златна Перла избра топ събитието на слънчевия сезон “Градински базар на изкуствата”, за да представи своята лятна колекция феерични копринени шалове, рисувани ръчно в приказни нюанси и флорални мотиви.

Нашият дизайнер Мариела Кулинска е сътворила прелестни копринени шалове, изрисувани с много любов и внимание към всеки детайл. Ще имате възможността да получите консултация на място кои цветови гами от моделите ни ще са най-подходящи за вас или за подарък на ваш близък. Освен това ще можете да направите поръчка на уникален модел, изработен по ваш вкус.

Събитието ще се състои на 15 юли /неделя/ в Маймунарника, Борисовата градина (след Езерото с лилиите).

Копринен шал Пеперуден танц
Копринен шал Прованс

Ще ви очакваме през целия неделен ден от 11:00 до 20:00 часа под приятната сенчеста атмосфера на високите дървета, заредени с много летни емоции. Входът, разбира се, е свободен за всички гости на Градинския базар. Добре дошли сте с вашите деца, приятели, роднини, домашни любимци, но най-вече с усмивка и добро настроение.

Заповядайте на това неповторимо арт събитие, където може да послушате музика, да се освежите с ароматни коктейли и освежаващи напитки, докато се наслаждават на уникалните творчески вдъхновения на авторите. Освен копринените шалове на Златна Перла, вдъхновени от предстоящите летни емоции ще може да разгледате и ръчно-изработени бижута, аксесоари, декорации, играчки, книжки от различни български автори и дизайнери.

Изберете Градински базар на изкуствата в Маймунарника, за да се насладите на уникалните творчески творения за едно по-цветно и свежо лято.

Очакваме ви!

15 юли 2018 (неделя)
11:00 – 20:00 часа
Маймунарника, Борисова градина
ВХОД СВОБОДЕН

Затвори Количка

Нямате артикули в количката.